Linneas rutiner går som på räls..?!
Hejhallådär!
Ja, som rubriken lyder så går saker och ting faktiskt som på räls nu. Efter alla resor och krongliga incidenter är jag åter på banan och hej vare går! ;)
-varje morgon fixar jag 2 portioner smoothie bestående som jag sedan fördelar hälften på morgonen med två ryvita hårdbröd, och den andra delen dricker jag till mellis mellan lunch och middag!
Linneas smoothie
2 portioner:
2dl brämhults apelsinjuice
1dl naturell lättyoghurt
1dl havremjölk
1dl frysta hallon
1dl frysta halvtinade jordgubbar
1-2 passionsfrukt
Jag mixar allt tillsammans med en stavmixer och sen in kylen med det jag inte dricker. Såååå gott och mättande.
I morgon ska jag byta ut vissa saker , tex ska jag ha i kiwi istället för passionsfrukt och en annan gång gjorde jag egen granatäppeljuice istället för apelsinjuicen....men grunden och mängden är densamma varje gång.
Dock behöver du en råsaftscentrifug för att göra granatäpeljuice, lite överkurs om man inte äälskar sånt som jag!
Sen har jag gjort en sallad till lunch bestående av:
grönsallad
grön paprika
körsbärstomater
gurka
1 dl keso
räkor i egen marinad
Inga kolhydrater till lunchen i stort sett alls, ett tips jag fick från Ia´s blogg som jag länkat till!
Puss på er, nu ska jag fortsätta jobba :)
Ja, som rubriken lyder så går saker och ting faktiskt som på räls nu. Efter alla resor och krongliga incidenter är jag åter på banan och hej vare går! ;)
-varje morgon fixar jag 2 portioner smoothie bestående som jag sedan fördelar hälften på morgonen med två ryvita hårdbröd, och den andra delen dricker jag till mellis mellan lunch och middag!
Linneas smoothie
2 portioner:
2dl brämhults apelsinjuice
1dl naturell lättyoghurt
1dl havremjölk
1dl frysta hallon
1dl frysta halvtinade jordgubbar
1-2 passionsfrukt
Jag mixar allt tillsammans med en stavmixer och sen in kylen med det jag inte dricker. Såååå gott och mättande.
I morgon ska jag byta ut vissa saker , tex ska jag ha i kiwi istället för passionsfrukt och en annan gång gjorde jag egen granatäppeljuice istället för apelsinjuicen....men grunden och mängden är densamma varje gång.
Dock behöver du en råsaftscentrifug för att göra granatäpeljuice, lite överkurs om man inte äälskar sånt som jag!
Sen har jag gjort en sallad till lunch bestående av:
grönsallad
grön paprika
körsbärstomater
gurka
1 dl keso
räkor i egen marinad
Inga kolhydrater till lunchen i stort sett alls, ett tips jag fick från Ia´s blogg som jag länkat till!
Puss på er, nu ska jag fortsätta jobba :)
Kommentarer
Trackback